Doe de pensioencheck

U wilt natuurlijk weten of u genoeg pensioen opbouwt. Er zijn 3 manieren om uw pensioen zelf te checken:

1. Uw UPO bekijken

Ieder jaar staat uw  Uniform Pensioenoverzicht (UPO) Een overzicht van de pensioenaanspraken dat jaarlijks aan de actieve deelnemers wordt gestuurd en eens per drie jaar aan gewezen deelnemers.  voor u klaar over uw pensioen bij Pensioenfonds DNB. Altijd een goed moment om na te gaan of uw pensioen op de goede weg is. En of u later genoeg inkomen heeft om van te leven. Wat staat er in het UPO? Hoe komt u erachter of u genoeg heeft? Lees de veelgestelde vragen .

Veelgestelde vragen 

2. Inloggen in Mijn Pensioen

Mijn Pensioen is een online omgeving waarin u uw pensioen kunt checken en zelf wijzigingen kunt doorvoeren. U logt in met uw DigiD.

In Mijn Pensioen ziet u de gegevens van u en eventueel uw partner. Wij werken eraan om u hier te laten zien hoe hoog uw pensioen wordt. Op dit moment is dit helaas nog niet mogelijk. 


3. Mijnpensioenoverzicht.nl bezoeken

Voor een totaaloverzicht van uw pensioen gaat u naar www.mijnpensioenoverzicht.nl. U logt in met uw DigiD. Daarna ziet u in één oogopslag:

  • Uw AOW-pensioen van de overheid.
  • Hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en bij welk pensioenfonds of -verzekeraar.
  • Een inschatting van uw pensioen als het mee- of tegenzit.
  • Wat uw nabestaanden krijgen als u overlijdt.

Vragen?

Is uw pensioen bij ons niet helemaal duidelijk of hebt u andere vragen over uw pensioen? Neem dan contact op met ons. Wij kennen de details van uw pensioenregeling en helpen u graag.