Doe de pensioencheck

Je wilt natuurlijk weten hoeveel pensioen je hebt opgebouwd. Er zijn 3 manieren om je pensioen zelf te checken:

1. Uw UPO bekijken

Ieder jaar staat uw Uniform Pensioenoverzicht (UPO)Een overzicht van de pensioenaanspraken dat jaarlijks aan de actieve deelnemers wordt gestuurd en eens per drie jaar aan gewezen deelnemers. voor u klaar over uw pensioen bij Pensioenfonds DNB. Altijd een goed moment om na te gaan of uw pensioen op de goede weg is. En of u later genoeg inkomen heeft om van te leven. Wat staat er in het UPO? Hoe komt u erachter of u genoeg heeft? Lees de veelgestelde vragen.

2. Inloggen in Mijn Pensioen

Mijn Pensioen is een online omgeving waarin jij je pensioen kunt checken en zelf wijzigingen kunt doorvoeren. Je logt in met je DigiD. In Mijn Pensioen zie je in één oogopslag wat je aan pensioen bij ons hebt opgebouwd. Voor jezelf en voor je eventuele nabestaanden.

In Mijn Pensioen ziet u de gegevens van u en eventueel uw partner. Wij werken eraan om u hier te laten zien hoe hoog uw pensioen wordt. Op dit moment is dit helaas nog niet mogelijk. 

3. Mijnpensioenoverzicht.nl bezoeken

Voor een totaaloverzicht van je pensioen ga je naar www.mijnpensioenoverzicht.nl. Je logt in met je DigiD. Daarna zie je in één oogopslag:

  • uw AOW van de overheid
  • hoeveel pensioen u hebt opgebouwd en bij welk pensioenfonds of –verzekeraar
  • een inschatting van uw pensioen als het mee- of tegenzit
  • wat uw eventuele nabestaanden krijgen als u overlijdt

Vragen?

Is uw pensioen bij ons niet helemaal duidelijk of hebt u andere vragen over uw pensioen? Neem dan contact op met ons. Wij kennen de details van uw pensioenregeling en helpen u graag.