Nieuws

Uw gegevens in Mijn Pensioen zijn actueel

Goed nieuws! Alle gegevens in Mijn Pensioen, de Pensioenplanner én op Mijnpensioenoverzicht.nl zijn compleet en actueel. Dat betekent dat ook alle veranderingen in 2023 (bijvoorbeeld de verhoging van de pensioenen per 1 juli 2023) zijn verwerkt. De verhuizing van de administratie naar pensioenuitvoerder AZL is daarmee bijna afgerond.

Ons fonds werkt sinds 1 januari 2023 samen met AZL. De pensioenuitvoerder zorgt voor de administratie van onze pensioenregeling, maar ook voor het uitkeren van de pensioenen. Daarnaast verzorgt de pensioenuitvoerder een deel van de communicatie met u. AZL heeft al deze werkzaamheden overgenomen van TKP, de vorige pensioenuitvoerder van ons fonds.

Bekijk uw actuele gegevens

U kunt uw actuele gegevens bekijken in uw persoonlijke omgeving Mijn Pensioen en Mijnpensioenoverzicht.nl. Ook kunt u in de Pensioenplanner berekeningen voor uw pensioen maken met actuele bedragen. Vanaf nu worden de cijfers elk kwartaal bijgewerkt.

Laatste punten verwerken

Hebt u in de afgelopen tijd een voorlopige berekening of toekenning van ons gehad? Nu de administratie compleet en actueel is, kunnen we ook met deze zaken aan de slag. U krijgt uw definitieve berekening of toekenning in de komende maanden. Hebt u een brief gehad dat uw UPO van 2023 later komt? Dan zetten we het UPO binnenkort voor u klaar in Mijn Pensioen.

Hebt u vragen over de verhuizing naar AZL? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen over de verhuizing.