Nieuws

Mis niets: uw pensioenpost digitaal

U merkt vast wel dat de brievenbus minder vaak gevuld is. Ook uw pensioenpost kunt u digitaal van ons ontvangen. U hoeft hiervoor alleen maar uw privé e-mailadres aan ons door te geven en de postvoorkeur op digitaal te zetten. U krijgt dan van ons een e-mail als er persoonlijke pensioenpost klaarstaat in Mijn Pensioen. Uw persoonlijke bericht leest u dan in Mijn Pensioen.

Mis niets: nieuws per e-mail

Als wij uw privé e-mailadres hebben, kunnen wij u ook per e-mail informeren over nieuwe ontwikkelingen bij ons fonds. U ontvangt dan een e-mail van ons als er nieuws is, bijvoorbeeld over de nieuwe regels voor pensioen.

Hoe werkt het?

U kunt zelf uw e-mailadres doorgeven via uw persoonlijke pagina Mijn Pensioen. Log in op Mijn Pensioen. Dit doet u veilig en snel met uw DigiD.

  1. Ga via het Menu naar ‘Mijn gegevens’.
  2. Controleer of hier uw privé e-mailadres goed staat.
  3. Zet daarna onderaan de pagina ‘Mijn gegevens’ onder de kop ‘Mijn account’ via ‘wijzigen’ uw postvoorkeur op digitaal.

Digitale opbergplek: Mijn documenten

Al uw persoonlijke pensioenpost ziet u terug bij ‘Mijn documenten’. Denk bijvoorbeeld aan persoonlijke brieven over de pensioenregeling, uw uniform pensioenoverzicht (UPO) en voor gepensioneerden de jaaropgave en betaalspecificatie. Zodra er een nieuw document voor u klaarstaat, krijgt u hier een e-mail over.

Vragen?

Veel informatie vindt u op onze website en in Mijn Pensioen. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op.