Uniform Pensioenoverzicht: uw gegevens

FAQ

Terug naar het overzicht
 • De gegevens op mijn UPO kloppen niet. Wat kan ik doen?

  Geef dit aan bij uw werkgever. Wij krijgen uw gegevens en eventuele wijzigingen namelijk van DNB.

  De bedragen in het UPO zijn gebaseerd op de gegevens die we op 1 januari 2019 van u hadden. Is er daarna iets veranderd in uw salaris of dienstverband, dan is dit niet verwerkt in het UPO. De wijzigingen ziet u terug in het UPO dat u volgend jaar krijgt.

 • Mijn gegevens zijn gewijzigd. Wat kan ik doen?

  De gegevens en bedragen in het UPO zijn gebaseerd op de gegevens die we op 1 januari 2023 van u hadden.

  Zijn uw gegevens over 2022 gewijzigd en ziet u ze niet terug in het UPO? Geef dit aan bij uw werkgever. Wij krijgen uw gegevens en eventuele wijzigingen namelijk van DNB.

  Zijn uw gegevens in 2023 gewijzigd? Dan hoeft u niets te doen. De wijzigingen ziet u terug in het UPO dat u volgend jaar krijgt.

 • Waarom staat mijn partner niet in het UPO?

  Dat ligt eraan. Bent u in 2022 getrouwd of een geregistreerd partnerschapElke levensgezel die in aanmerking kan komen voor (tijdelijk) partnerpensioen. Er moet wel aan de voorwaarden in het pensioenreglement worden voldaan. aangegaan? Dan is dit nog niet verwerkt in het UPO, omdat dit het UPO over het voorgaande jaar is. In het UPO dat u volgend jaar krijgt, staat uw partnerElke levensgezel die in aanmerking kan komen voor (tijdelijk) partnerpensioen. Er moet wel aan de voorwaarden in het pensioenreglement worden voldaan. wel. U hoeft hiervoor niets te doen, wij krijgen hiervan bericht van de gemeente waarin u woont.

  Woont u samen? Dan moet u zelf aan ons doorgeven dat u samenwoont. Heeft u dit niet gedaan, regel het dan alsnog. In het UPO dat u volgend jaar krijgt, staan dan de gegevens van uw partner.

 • Waarom kunnen de bedragen afwijken van mijnpensioenoverzicht.nl

  Het pensioenoverzicht maken we één keer per jaar. We gaan dan uit van uw gegevens op 1 januari 2022. De bedragen op www.mijnpensioenoverzicht.nl verversen we vaker. Deze bedragen zijn dus ook meer up to date dan de bedragen in het pensioenoverzicht.

 • Waar vind ik een totaaloverzicht van mijn pensioen en AOW?

  Op mijnpensioenoverzicht.nl vindt u een totaaloverzicht van alle pensioenen die u ooit heeft opgebouwd. Ook uw pensioen bij Pensioenfonds DNB en de AOW staan op deze website. Als u pensioen heeft overgedragen naar een andere pensioenuitvoerder (waardeoverdracht), dan staat dit pensioen niet meer apart vermeld op mijnpensioenoverzicht.nl.